Betingelser

GENERELLE BETINGELSER

All informasjon skal være korrekt til enhver tid, men vi tar likevel forbehold om eventuelle trykkfeil eller mangler.

Alle bestillinger kan gjøres via vårt kontaktskjema på www.logehusene.no Korte spørsmål om for eksempel leveringsmuligheter, ledige dager eller betalingsalternativer kan gjøres via telefon.

Ordrekontor og kjørekontor holder åpent:

Mandag – fredag 09.00 – 20.00 og nås på telefon: (+47) 64872620

Kjøkkenet og transportavdelingens åpningstider følger etterspørselen.

Lunsj kan bestilles 1-2 virkedager før leveringsdag

Vi har et minimumsantall på 8-10personer per meny.

Ved prisendring er det den listede prisen ved bestillings-tidspunktet som gjelder.

Allergener som skal tas hensyn til må informeres om på bestillingstidspunktet.

Endringer i antall eller menyvalg må skje tidligst mulig, og ikke senere enn 1 dag før levering.

For bestillinger med over 50 gjester skal slike endringer skje senest 5 virkedager før levering. Virkedager defineres som mandag til og med fredag.

Kunden er ansvarlig for at epostadressen i kontaktfeltet er korrekt i bestillinger, da denne leses maskinelt.

Avbestilling skal skje senest 2 virkedager før leveringsdato.

Utleid glass, porselen, servise, bestikk og kasser ber vi om at returneres innen tre dager. Retur av utstyr avtales med sjåfør ved levering.

Emballasje som plastikk eller «myke» aluminiumsformer og -lokk trengs ikke returneres og kan kastes eller beholdes etter ønske.

Tapt eller skadet utstyr utover dette vil faktureres.

 

BETALINGSALTERNATIVER

Privatkunder betaler med kort via vår bærbare betalingsterminal.

Bedriftskunder blir fakturert etter levering, med en betalingsfrist på 10 dager.

Vi kan, etter avtale sende papirfaktura pr. post. (Fakturagebyr kr. 50,-)

Purregebyr og renter etter gjeldende satser blir beregnet ved for sen betaling.

 

FRAKT OG LEVERING

Frakt kommer i tillegg på alle leveringer som ikke hentes i våre lokaler. Takstene for frakt er:

kr. 125,- ink. mva. per 5km

Kunden er ansvarlig for at privat vei og adkomst til leveringssted er brøytet slik at leveringen kan skje uhindret. En kontaktperson må være tilstede på leveringsstedet til avtalt tid og være tilgjengelig på telefon med mindre annet er avtalt.

Leveringstidspunkt skal avtales på forhånd, og nærmest mulig tidspunkt for bespisning. Vi tar imidlertid forbehold om kjøreforhold, kø og andre uforutsette hendelser hva leveringstid angår

PERSONVERN OG LOV

Nye Odd fellow selskapslokaler og catering (Org.nr: NO 995943425) er å møte online på www.logehusene.no, www.instagram.com/logehusene og www.facebook.com/logehusene.

Alle navn, epostadresser og bestillinger holdes konfidensielle og blir ikke delt med noen av våre samarbeidspartnere med mindre særlig tillatelse har blitt gitt. Vi sparer ingen betalingsinformasjon om kunder. Persondata (navn, adresser, telefonnummer og epostadresser) vi samler inn behandles i full overensstemmelse med personopplysningsloven og andre lovmessige krav.

Vi forbeholder oss retten til å promotere offentlig publiserte anmeldelser, "likes" og kommentarer fra våre facebook-, og instagram-sider.

Sist oppdatert 26.03.19.

 GENERELLE BETINGELSER

All informasjon skal være korrekt til enhver tid, men vi tar likevel forbehold om eventuelle trykkfeil eller mangler.

Alle bestillinger kan gjøres via vårt kontaktskjema på www.logehusene.no Korte spørsmål om for eksempel leveringsmuligheter, ledige dager eller betalingsalternativer kan gjøres via telefon.

Ordrekontor og kjørekontor holder åpent:

Mandag – lørdag 09.00 – 20.00 og nås på telefon: (+47) 64872620

Kjøkkenet og transportavdelingens åpningstider følger etterspørselen.

Lunsj kan bestilles 1-2 virkedager før leveringsdag

Vi har et minimumsantall på 8-10personer per meny.

Ved prisendring er det den listede prisen ved bestillings-tidspunktet som gjelder.

Allergener som skal tas hensyn til må informeres om på bestillingstidspunktet.

Endringer i antall eller menyvalg må skje tidligst mulig, og ikke senere enn 1 dag før levering.

For bestillinger med over 50 gjester skal slike endringer skje senest 5 virkedager før levering. Virkedager defineres som mandag til og med fredag.

Avbestilling skal skje senest 2 virkedager før leveringsdato.

Retur av fat, isoporesker, grønne kasser osv. må være hos oss innen 5 dager.

Emballasje som plastikk eller «myke» aluminiumsformer og -lokk trengs ikke returneres og kan kastes eller beholdes etter ønske.

Tapt eller skadet utstyr utover dette vil faktureres.

 

BETALINGSALTERNATIVER

Privatkunder betaler med kort via vår bærbare betalingsterminal.

Bedriftskunder blir fakturert etter levering, med en betalingsfrist på 10 dager.

Vi kan, etter avtale, sende papirfaktura pr. post. (Fakturagebyr kr. 50,-)

Purregebyr og renter etter gjeldende satser blir beregnet ved for sen betaling.

 

FRAKT OG LEVERING

Frakt kommer i tillegg på alle leveringer som ikke hentes i våre lokaler. Takstene for frakt er:

kr. 125,- ink. mva. per 5km

Kunden er ansvarlig for at privat vei og adkomst til leveringssted er brøytet slik at leveringen kan skje uhindret. En kontaktperson må være tilstede på leveringsstedet til avtalt tid og være tilgjengelig på telefon med mindre annet er avtalt.

Leveringstidspunkt skal avtales på forhånd, og nærmest mulig tidspunkt for bespisning. Vi tar imidlertid forbehold om kjøreforhold, kø og andre uforutsette hendelser hva leveringstid angår

PERSONVERN OG LOV

Nye Odd fellow selskapslokaler og catering (Org.nr: NO 995943425) er å møte online på www.logehusene.no, www.instagram.com/logehusene og www.facebook.com/logehusene.

Alle navn, epostadresser og bestillinger holdes konfidensielle og blir ikke delt med noen av våre samarbeidspartnere med mindre særlig tillatelse har blitt gitt. Vi sparer ingen betalingsinformasjon om kunder. Persondata (navn, adresser, telefonnummer og epostadresser) vi samler inn behandles i full overensstemmelse med personopplysningsloven og andre lovmessige krav.

Vi forbeholder oss retten til å promotere offentlig publiserte anmeldelser, "likes" og kommentarer fra våre facebook-, og instagram-sider.

Sist oppdatert 26.03.19.